Wij delen graag onze kennis met jou

Hallo, welkom op de website van Heleco (de UAV-GC versnellers)

Leuk en goed dat je geïnteresseerd bent in het processchema voor een UAV-GC project zonder gedoe. Dit schema kan je -zonder je email of andere gegevens achter te laten- downloaden via de knop onderaan deze pagina.

 
 

Toelichting op het schema: het schema is gebaseerd op een standaard proces van een UAV-GC project. Belangrijkste is dat je zorgt dat de verwachtingen van Opdrachtgever (OG) en Opdrachtnemer (ON) van de hetzelfde zijn.

Daarvoor verifieer je voor gunning van het project de scope en organiseer je vóór de start van een fase een startfase-overleg. In dit overleg bespreekt de ON met de OG de planning, relevante werkprocessen en verantwoordelijkheden/acties die bij de OG liggen. Dit schema kan als bijlage bij een contract gevoegd worden.

Het schema wat we nu gratis ter beschikking stellen is een versie waarin we de essentie aangeven. Op onze training UAV-GC delen we een uitgebreidere versie uit.

Voor meer informatie over het organiseren van een start-fase overleg en/of UAV-GC projecten zonder gedoe: neem contact met ons op!

Kennissessie?

Gezien de belangstelling (meer dan 100.000 views en ruim 800 aanvragen) hebben wij het idee dat het interessant is om een kennissessie te organiseren over hoe je een UAV-GC project zonder verrassingen vorm geeft. We dachten aan een gecombineerd programma voor opdrachtgevers en opdrachtnemers centraal in het land.

Vind jij dat ook interessant, laat dan je gegevens achter via het onderstaande contactformulier. Op basis van de belangstelling gaan we dan een voorstel doen en brengen we jou op de hoogte.

In het kader van privacy: we gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te stellen van de kennissessie en zullen je niet lastig vallen met reclame-achtige emails. We sturen je een aankondiging, een herinnering en verwijderen daarna de gegevens.
 

Subscribe

* indicates required
<script><script>

 
 

Verder: wij delen graag onze kennis: we zijn nu bezig met een blogreeks over de noodzaak om efficiënter te gaan werken in de bouw- en infrasector en hoe uniformering ons daarin kan helpen. De blogs worden aangekondigd op LinkedIn.

 
Trainingen

Meer weten over UAV-GC, bouwteam in combinatie met UAV-GC of Systeemgerichte Contractbeheersing?

Klik hier voor meer informatie over onze trainingen >>

 
 

En nu wil je eindelijk eens het schema 😉 ? Druk op de onderstaande blauwe knop dan opent de PDF en kan je vervolgens de optie kiezen om het PDF bestand te bewaren.

Druk op deze knop en bekijk het processchema

 

Uw vraag liever persoonlijk toelichten?

Schroom niet en neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of e-mailadres.

Steven: +31 (0) 6 11 60 46 84
Louis: +31 (0) 6 17 45 41 95
   
E-mail: info@heleco.net
Neem contact op

Wilt u de nieuwsbrief onvangen? Schrijf dan in via de onderstaande knop.

Inschrijven

Heleco: heldere keuze

  • Adviseurs met de voeten in de klei
  • Onze klanten geven ons een 9 voor deskundigheid
  • Onze aanpak is uniek en efficiënt