Ik wil meer weten over "Werken en gunnen op Vertrouwen”

Werken op vertrouwen tijdens projecten in bouw of infra? Dat kan.

Je wilt werken op vertrouwen als basis voor efficiënt werken en een gestroomlijnd bouw- of infraproces. Maar hoe achterhaal je of de partij met wie je in zee wilt ook daadwerkelijk competent, betrouwbaar, voorspelbaar in de uitvoering is? En eerlijk zaken doet?

Kan dat?

Ja, dat kan.

Aanbestedings- en projectmanagementmethodiek

Wij een speciale werk- en inkoopmethodiek voor bouw- en infraprojecten. In de inkoopfase (aanbesteding) zijn de gunningscriteria dusdanig geformuleerd, dat je op basis van de informatie uit de aanbesteding weet wat je kunt verwachten van de winnende partij. Tijdens de uitvoering van het project meet je op vertrouwen.

  1. Kun jij onderbouwen dat de partij die je inhuurt (1) competent is, (2) betrouwbaar is en voorspelbaar werkt en (3) eerlijk zaken doet
  2. Heb je samen met de opdrachtnemer een handelsperspectief afgesproken, zodat duidelijk is hoe hij handelt bij afwijkende situaties of risico’s die in het project optreden
  3. Dit bespaart gedoe door een soepel lopend project. En daarmee bespaar je tijd, negatieve energie en onder de streep: geld.

Wil jij voorspellen of je project met de partij die jij selecteert in een aanbesteding soepel of juist moeizaam zal verlopen?

Ik wil werken op vertrouwen en wil meer informatie