Organisatie ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

Veel organisaties hebben de wens om een gelijkwaardige en gewogen keuze te kunnen maken tussen de verschillende contracttypen en wijze van aanbesteden. Dat lukt alleen als de organisatie voldoende kennis en ervaring heeft met de toepassing van geïntegreerde contracten. Heleco gebruikt SE4all® om dat proces te faciliteren.

Heleco werkt vanuit het “direct aan de slag” principe. Met een korte introductie gaan we aan het werk met projecten. Onze aanpak is gebaseerd op de lean start-up principes en die kunnen we in drie zinnen samenvatten:

  • Begin direct, leer van wat goed gaat en beter kan, en begin dan pas aan zaken als organisatie- en procesveranderingen.
  • Beperk het aantal cursussen en trainingen en laat je coachen en ondersteunen.
  • Faciliteer de mensen die enthousiast zijn en het snel zelf willen kunnen.

 

Zo werkt het: na een introductietraining, gaan we direct aan de slag in projecten. Hiermee bouwen de projectteamleden ervaring en kennis op (systeemkennis). Vanuit de projecten krijgen we een beeld van het enthousiasme en de leerbehoefte bij de projectteamleden. Ook krijgen we een beeld van (potentiële) knelpunten in de organisatie, zoals werkprocessen en procedures die niet aansluiten bij de nieuwe wijze van werken. Het management ondersteunen we in het wegnemen van de knelpunten en het faciliteren van een lerende organisatie.

 

Organisatie Heleco afbeelding

 

Vanuit onze jarenlange praktijkervaring coachen we de betrokkenen in het project. Daarmee faciliteren we de eerste gedragsverandering en helpen we de betrokkenen om snel zelfstandig te werken. Heleco volgt hierbij een heldere en actiegerichte coachingsstijl.

Uw vraag liever persoonlijk toelichten?

Schroom niet en neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of e-mailadres.

Steven: +31 (0) 6 11 60 46 84
Louis: +31 (0) 6 17 45 41 95
  
E-mail: info@heleco.net
Neem contact op

Wilt u de nieuwsbrief onvangen? Schrijf dan in via de onderstaande knop.

Inschrijven

Heleco: heldere keuze

  • Adviseurs met de voeten in de klei
  • Onze klanten geven ons een 9 voor deskundigheid
  • Onze aanpak is uniek en efficiënt