Over Heleco

Onze missie: een voor alle Opdrachtgevers en Opdrachtnemers helder projectproces bij UAV-GC projecten, zonder verrassingen!

Uw vraag liever persoonlijk toelichten?

Schroom niet en neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of e-mailadres.

Steven: +31 (0) 6 11 60 46 84
Louis: +31 (0) 6 17 45 41 95
  
E-mail: info@heleco.net
Neem contact op

Wilt u de nieuwsbrief onvangen? Schrijf dan in via de onderstaande knop.

Inschrijven

Heleco: heldere keuze

  • Adviseurs met de voeten in de klei
  • Onze klanten geven ons een 9 voor deskundigheid
  • Onze aanpak is uniek en efficiënt
  • Samen aan de slag voor het beste resultaat met geïntegreerde contracten!

Onze missie: een voor alle Opdrachtgevers en Opdrachtnemers helder projectproces bij UAV-GC projecten, zonder verrassingen!

Onze visie: alle Opdrachtgevers en Opdrachtnemers werken efficiënt en effectief met de UAV-GC en gebruiken elkaars expertise en competenties in de geest van de UAV-GC.

Wij helpen hierin door het begeleiden van organisaties en projecten en het geven van trainingen en coaching. Met SE4all helpen we opdrachtgevers hun projecten te versnellen: van vraag naar vraagspecificatie in 3 tot 5 stappen en iedereen aangehaakt!

 

Meer weten over onze projecten?

Steven Bookelmann

Steven Bookelmann

Steven Bookelmann heeft 20 jaar ervaring met geïntegreerde contracten en is betrokken geweest bij meer dan veertig UAV-GC projecten. Hij kan daarmee terecht zeggen dat hij met zijn voeten in de klei heeft gestaan. Die ervaring kan hij inbrengen in zijn advieswerkzaamheden en trainingen. Dat komt terug in zijn waarderingen binnen projecten en trainingen: zijn kennisniveau wordt door deelnemers bij de open trainingen gewaardeerd met een 9. Als adviseur wordt hij door de klanten gewaardeerd met gemiddeld een 9. Steven is adviseur en trainer op het gebied van inkoop, aanbestedingen en contractbeheer en overziet daarmee het gehele projectproces. Steven is A+ gecertificeerd Best Value. Door zijn opleiding in bedrijfskunde (MBA, TSM Business school) en de techniek (TU Delft) kan Steven snel verbindingen leggen tussen project, proces en organisatie.

Louis Jurjus

Louis Jurjus

Louis Jurjus heeft ervaring in meer dan 20 UAV-GC projecten in verschillende fasen van het project (voorbereiding, aanbesteding en uitvoering). Louis is werkzaam geweest als contract manager voor zowel dijkenprojecten als projecten met technische installaties. De laatste tijd legt hij zich meer toe op het begeleiden en coachen van personen en teams bij organisaties die willen gaan werken met geïntegreerde contracten. Hij heeft hierdoor ervaring met zowel kleinere als grotere projecten en kan die ervaring inbrengen in trainingen. Dit komt tot uitdrukking in de waardering van een 9 voor 'kennis van de trainer' bij de training UAV-GC. Louis heeft zowel een technische achtergrond (HAN) als een bedrijfskundige achtergrond (TSM Businessschool).