Binnen 3 maanden een project aanbestedingsgereed?

(en de juiste focus in uw team én werken met bewezen effectieve contract- en aanbestedingsdocumenten?)

Resultaat: binnen 3 maanden een project aanbestedingsgereed?

Ook al klinkt dit ongeloofwaardig, we hebben deze belofte al meer dan 20 keer waargemaakt!

Ook uw project ronden wij binnen planning af, met een gemiddelde klanttevredenheid van een 9!

Hoe doen we dat bij uw project: wij starten met een intake met u, daarin stellen we vast: (1) de complexiteit van het project, (2) de volwassenheid van het team voor het werken met de UAV-GC en (3) nemen we met u een checklist door.

Op basis van de complexiteit van het project bepalen we het aantal werksessies, wie we nodig hebben in uw projectteam en hoe we stakeholders bij het project betrekken. Met u stellen we vast welke vooronderzoeken nodig zijn. U zet vervolgens die vooronderzoeken uit en wij plannen de sessies met u in.

(Ja, of het binnen 3 maanden kan is wel afhankelijk van een aantal externe factoren, zoals: is de noodzakelijke informatie voorhanden, past het binnen het bestemmingsplan, kunnen de vooronderzoeken op tijd worden afgerond?)

 

 

Wij verzorgen vervolgens drie tot zes werksessies met uw team waarin we op interactieve wijze het project doornemen op basis van Systems Engineering. De resultaten van de sessies vormen input voor de contractdocumenten. Ons team verwerkt de resultaten in onze standaard opzet van de documenten.

In het proces wordt uw team meegenomen in de systematiek en inhoud van de documenten: daarmee snapt het hele team het ‘wat en waarom’ van de uitvraag.

Wat verwachten we van u? Een team dat voldoende mandaat heeft en besluiten kan nemen (eventueel na afstemming met de achterban), een afvaardiging van de beheerders en teamleden die open staat voor de werkwijze en het toepassen van een geïntegreerd contract. En we verwachten dat de acties en (voor-)onderzoeken conform afspraken worden uitgevoerd.

Uw vraag liever persoonlijk toelichten?

Schroom niet en neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of e-mailadres.

Steven: +31 (0) 6 11 60 46 84
Louis: +31 (0) 6 17 45 41 95
  
E-mail: info@heleco.net
Neem contact op

Wilt u de nieuwsbrief onvangen? Schrijf dan in via de onderstaande knop.

Inschrijven

Heleco: heldere keuze

  • Adviseurs met de voeten in de klei
  • Onze klanten geven ons een 9 voor deskundigheid
  • Onze aanpak is uniek en efficiënt