Onze trainingen: praktijkgericht en interactief

In de bouw- en infrawereld is het geïntegreerde contract sterk in opkomst. Bekendste voorbeeld: design & construct. Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken steeds vaker op basis van de UAV-GC. Ga je hier ook mee werken en wil je goed beslagen ten ijs komen? Volg dan een van onze trainingen: leer alles over toepassing van de UAV-GC, in de voorbereiding en in uitvoering van projecten. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met de voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van UAV-GC projecten en dragen hun kennis en ervaring graag over!

Open trainingen

Heleco verzorgt trainingen met een open inschrijving op het gebied van de UAV-GC, contractbeheersing en Best Value. Ook verzorgen wij een aantal incompany trainingen zoals functioneel specificeren, verdiepingstrainingen UAV-GC en omgaan met wijzigingen.

De incompany trainingen vindt u onderaan deze pagina. Open trainingen kunnen ook incompany worden gegeven.

Klik op een training voor meer informatie

Effectief aan de slag met 2-fase contract en UAV-GC

Training UAV-GC

Cursus Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

Incompany trainingen

Open trainingen: wilt u met meer dan 5 personen aan een training deelnemen, dan geven wij u in overweging de training incompany te doen. Voordeel: wij komen naar u toe en wij kunnen de training meer op uw behoefte toesnijden. Nadeel: u mist de interactie met deelnemers uit andere organisaties.

De onderstaande trainingen bieden wij incompany aan.

Klik op een training voor meer informatie

Haal maximaal resultaat uit je audit

Functioneel Specificeren

UAV-GC Spel