Onze trainingen: praktijkgericht en interactief

In de bouw- en infrawereld is het geïntegreerde contract sterk in opkomst. Bekendste voorbeeld: design & construct. Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken steeds vaker op basis van de UAV-GC. Ga je hier ook mee werken en wil je goed beslagen ten ijs komen? Volg dan een van onze trainingen: leer alles over toepassing van de UAV-GC, in de voorbereiding en in uitvoering van projecten. Onze trainers hebben jarenlange ervaring met de voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van UAV-GC projecten en dragen hun kennis en ervaring graag over!

Open trainingen

Heleco verzorgt trainingen met een open inschrijving op het gebied van de UAV-GC, contractbeheersing en Best Value. Ook verzorgen wij een aantal incompany trainingen zoals functioneel specificeren, verdiepingstrainingen UAV-GC en omgaan met wijzigingen.

De incompany trainingen vindt u onderaan deze pagina. Open trainingen kunnen ook incompany worden gegeven.

Klik op een training voor meer informatie

Effectief aan de slag met bouwteam en UAV-GC

Training UAV-GC

Cursus Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

Incompany trainingen

Open trainingen: wilt u met meer dan 5 personen aan een training deelnemen, dan geven wij u in overweging de training incompany te doen. Voordeel: wij komen naar u toe en wij kunnen de training meer op uw behoefte toesnijden. Nadeel: u mist de interactie met deelnemers uit andere organisaties.

De onderstaande trainingen bieden wij incompany aan.

Klik op een training voor meer informatie

Functioneel Specificeren

Best Value Aanpak

UAV-GC Spel