Training UAV-GC

In één dag de basiskennis van UAV-GC onder de knie! Wil je in korte tijd zoveel mogelijk weten over de UAV-GC? Ontdek de basis voor een goede voorbereiding en uitvoering in deze ééndaagse cursus. Met trainers rechtstreeks uit de praktijk, veel voorbeelden en volop interactie met andere deelnemers.

Cursus UAV-GC 2005

Wat leer je van deze training?

De cursus leert je hoe UAV-GC ontstaan is en wat de basisingrediënten zijn voor het goed toepassen van geïntegreerde contracten. Je duikt in de grondbeginselen van contractbeheersing, zowel in de ontwerpfase als de uitvoering van
projecten. Belangrijke aspecten waar we dieper op ingaan zijn onder andere de opbouw van het contract en risicomanagement. Andere vragen die de training behandelt: hoe liggen verantwoordelijkheden van de opdrachtgever en opdrachtnemer, welke spelregels zijn er?

Voor wie is de training?

Iedereen die in een organisatie met de UAV-GC te maken krijgt. Direct betrokkenen, zoals projectleiders, uitvoerders, contractmanagers. Maar ook indirect betrokkenen (inkopers, intern opdrachtgevers, technisch specialisten).

Een update van de UAV-GC komt eraan. De wijzigingen ten opzichte van de UAV-GC 2005 betreffen nuanceringen op de bepalingen, waarmee deze training ook een goede basis biedt voor het werken met de volgende versie. Alle deelnemers krijgen van ons een schriftelijke toelichting op de wijzigingen, zodra de update van de UAV-GC formeel wordt gepubliceerd.

Deze training krijgt een hoge waardering!

We zijn er trots op dat deze training een hoge waardering krijgt. Het gemiddelde waarderingscijfer is hoger dan een 8, de waardering voor de kennis van de trainer is gemiddeld een 9.

Deze training hebben we -onder andere- al gegeven bij:

Heleco Logos 3.1

 

U ontvangt bij de training een cursusmap met daarin:

 • De hand-outs met verwijzing naar de artikelen in UAV-GC
 • Een processchema om een UAV-GC project met zo min mogelijk verrassingen te sturen
 • De teksten van de UAV-GC 2005 (ook digitaal verstrekt)
 • Casus materiaal (en aan het eind de antwoorden op de casus)


Het programma ziet er als volgt uit:

Ochtend

 • Waarom UAV-GC?
 • Verschillen UAV – UAV-GC
 • Basisingrediënten voor toepassing van geïntegreerde contracten
 • Verantwoordelijkheidsverdeling UAV-GC
 • Opbouw geïntegreerd contract
 • Basisovereenkomst
 • Inhoud annexen
 • Risicosturing
 • Aanbesteden van een geïntegreerd contract
 • UAV-GC project zonder verrassingen
 • Contractbeheersing: Ontwerpfase Opdrachtnemer
 • Contractbeheersing: Uitvoering Opdrachtnemer


Middag

 • Casus, toelichting
 • Uitwerken casus in subgroepen
 • Terugkoppeling

 

In het programma is voldoende ruimte voor vragen en discussie.

Voor incompany trainingen hebben we een training die specifiek is gericht op de woning- en utiliteitsbouw.

Data & Locaties

 • Locatie Nijkerk: Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, Nijkerk
 • Locatie Alphen a/d Rijn: Alfreds, Cornelis Geerlaan 43, Alphen aan de Rijn
 • Locatie Driebergen: Grytte Bloemenheuvel, Hooglaan 25, Driebergen
 • Gratis parkeren op terrein.
nov. 2022
Data
di. 8 nov.2022
Locatie
Grytte Bloemenheuvel
Hooglaan 25
3971 KA Driebergen
Investering
€ 549,- (excl. BTW, inclusief cursusmap, catering en lunch).

Maak kennis met de trainer(s)

Steven Bookelmann
linkedin

Steven Bookelmann

Steven Bookelmann heeft 20 jaar ervaring met geïntegreerde contracten en is betrokken geweest bij meer dan dertig UAV-GC projecten. Naast projecten geeft hij ook regelmatig advies bij (potentiële) geschillen. Hij kan daarmee terecht zeggen dat hij met zijn voeten in de klei heeft gestaan. Die ervaring kan hij inbrengen in de training over de UAV-GC. Dat komt terug in zijn waarderingen binnen trainingen: zijn kennisniveau wordt door deelnemers bij de open trainingen gewaardeerd met een 9. Ook kan Steven bij vragen, de antwoorden koppelen aan de praktijk binnen zijn projecten. Steven is tevens adviseur en trainer op het gebied van inkoop, aanbestedingen en contractbeheer en overziet daarmee het gehele projectproces.

Louis Jurjus
linkedin

Louis Jurjus

Louis Jurjus heeft ervaring in meer dan 20 UAV-GC projecten. Hij is daarnaast werkzaam als coach bij organisaties die willen gaan werken met geïntegreerde contracten. Hij heeft hierdoor ervaring met zowel kleinere als grotere projecten en kan die ervaring inbrengen in de training UAV-GC en Systeemgerichte Contractbeheersing. dat zie je terug in de waardering voor de trainingen die hij geeft, waar hij ook een negen krijgt voor "kennis van de trainer". Naast het geven van trainingen, is Louis werkzaam als contractmanager bij het centralisatieproject van Waterschap Rivierenland (44 miljoen, gemalen, persleidingen, zuiveringen) en het dijkversterkingsproject Randmeerdijken van Waterschap Vallei en Veluwe.

Praktische informatie

 • Start 9:00u, afronding 16:30u.
 • Gratis parkeren op terrein.
 • Inclusief: koffie/thee, lunch.
 • Inclusief: Cursusmap
 • Tekst UAV-GC en toelichting worden tevens digitaal verstrekt.

 

 • Kosten € 499,= (excl. BTW), inclusief catering, lunch, cursusmap, tekst UAV-GC en toelichting digitaal.

Reviews

In-company bij Dynniq (najaar 2020)

“In 3 trainingssessies zijn diverse afdelingen middels een op maat gemaakte eigen projectcasus bijgeschoold op het gebied van UAV-GC. Deze training was zeer nuttig en leidt tot het verbeteren van de processen en de kijk op contracten. Onze dank gaat uit naar Steven Bookelmann die de trainingen tot een succes heeft gemaakt. 2 maanden na de training zijn de effecten van de training nog steeds zicht- en hoorbaar in de organisatie.”

 

Deelnemer (open training november 2019)

"Basis is gelegd. Heldere uitleg/opbouw. Goede interactie deelnemer/trainer. Duidelijke communicatie. Ik ben echt een stuk wijzer geworden!"

 

Deelnemer (open training april 2019)

"Had aangemeld omdat deze training qua inhoud praktischer overkwam en dat klopt ook zeker" , "Goed opgebouwd, veel praktijkvoorbeelden van hoe het wel of juist niet moet".

 

Deelnemers, (Stevin Consultancy, incompany, december 2018)

"Was echt één van de leukere en informatievere trainingen. Beoordeling 10 gewijzigd naar een 9 omdat ik jullie niet de ruimte wil ontnemen om te blijven ontwikkelen ;-) " "Heel veel geleerd, duidelijk overzicht van de materie, leuke interactieve sessie, praktisch, veel vanuit de praktijk."

 

Tim Rosie (JdB-groep, incompany 2018)

"Louis vertelt het complete verhaal over de UAV-GC in twee dagdelen. Daarnaast sluit de kennis goed aan bij zowel situaties in het bedrijfsleven als bij de overheid. Louis heeft het juiste oog voor detail en geeft de groep aandacht waar nodig. Het eerste deel van de cursus is erg theoretisch, maar dit wordt in het tweede deel meer dan goed gemaakt met een meer interactief deel waar teams met elkaar de strijd aangaan. Een goede cursus die zowel een verrijking is van de kennis op gebied van UAV-GC, als een leuk en leerzaam event waar je een team dichter bij elkaar laat komen.”

 

Mirabella Mulder (volgde de training in 2017)

'We gingen als cursisten vooral zelf met UAV-GC aan de slag. Steven pakt de training veel praktischer en interactiever aan dan ik gewend was van eerdere cursussen. Voor mensen die helemaal niet bekend zijn met deze materie gaat al na één dag de knop om. Je leert de basisprincipes en hoe je die toepast. Steven heeft een plezierige aanpak en is ontzettend deskundig en ervaren. Bij elke vraag vanuit de groep heeft hij voorbeelden uit de praktijk. Dat spreekt veel meer aan dan theorie. En hij is eerlijk. Soms gaan ook met UAV-GC dingen niet goed in organisaties. Geïntegreerde contracten lossen niet alle problemen op, voor zulke kritische noten is in de training zeker ruimte.'

 

M. Wieland (deelnemer in-company training UAV-GC 2017)

"Prima training, prettige wijze van training en trainer". "8 uur is voorbij gevlogen!"

 

 

De training “InCompany” volgen?

Wilt u deze training graag binnen uw organisatie plannen? Stuurt u ons dan een bericht met een indicatie van het aantal deelnemers en eventuele specifieke wensen. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

"InCompany” aanvragen

  Uw vraag liever persoonlijk toelichten?

  Schroom niet en neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of e-mailadres.

  Steven: +31 (0) 6 11 60 46 84
  Louis: +31 (0) 6 17 45 41 95 
     
  E-mail: info@heleco.net
  Neem contact op

  Daarom trainingen van Heleco

  • Trainers uit de praktijk, met voorbeelden uit de praktijk!
  • Interactieve trainingen, je blijft bij de les.
  • Genoeg ruimte voor vragen en discussie.