Coaching

Persoonlijke- of teamcoaching

Heb je het gevoel dat jij of je team beter kan presteren? Met de begeleiding van een coach haal je sneller naar boven waar de belemmeringen en de kansen liggen!

Verbeter je eigen prestaties door samen met een coach aan de slag te gaan! De focus van de coaching bepalen we samen met jou en stemmen daar de keuze van de coach op af.

Coaching van teams focust zich op het ontwikkelen van efficiënte en effectieve werkpatronen. We helpen om rollen en verantwoordelijkheden helder te maken in het team. We helpen het team om de focus te krijgen op het betrouwbaar en voorspelbaar uitvoeren van hun project(en) en daarin leiderschap te tonen in het team, naar de eigen organisatie en andere betrokkenen in het project.

De coaching of trainingen van jouw team is altijd maatwerk en uiteraard sterk afhankelijk van jouw organisatie- en/of projectdoelstellingen.

coaching

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Dit zijn voorbeelden van recente vragen van klanten:

  • Hoe zorg ik dat mijn team weer tijd krijgt om vooruit te kijken

  • Hoe zorg ik dat de opdrachtgever/-nemer zijn verantwoordelijkheid neemt?

  • Ik heb het gevoel dat de organisatie eerder tegenwerkt dan ondersteunt, hoe keer ik dat?

Voor wie is dit coachingsprogramma?

Dit programma is voor teams die samen een project of programma uitvoeren en daarbij beter grip op deze uitdaging willen hebben en willen groeien als individu en team.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Welke klanten hebben we al blij gemaakt?

“Ik werk effectiever en heb meer grip op mijn project”

“Het werken met een coach maakt mij bewust van mijn handelen bij het aansturen van projecten: hierdoor werk ik effectiever”

“De Coach helpt mij de juiste vragen te stellen en werk te delegeren, zodat ik meer aandacht heb voor de grote projectrisico’s”

Jelle Jonker, Projectleider Realisatie, Havensteder

“Grip op mijn projecten”

“Ik waardeer het persoonlijk contact en de persoonlijke aanpak”

“Je leert het meest door het in de praktijk brengen van SCB. En (open deur) wanneer je gemotiveerd bent en ervoor openstaat…”

Wim Noordhoff, Contractmanager , Gemeente Amersfoort