Over ons

Projecten in bouw en infra die moeizaam lopen, met neuzen die de verkeerde kant op staan, partijen die niet weten wat hen te wachten staat, een projectteam dat steeds alle zeilen bij moet zetten en managers die er niet toe komen hun team te leiden. De jaardoelstelling wordt niet gehaald, doordat projecten uitlopen en de kosten oplopen.

Heb jij bij elk project opnieuw het gevoel dat je er geen controle op hebt? Sterker nog: weet je eigenlijk niet beter?

Wij wel.

Vanuit onze praktijk weten wij, dat het anders kan. Gestroomlijnd, overzichtelijk en tijdbesparend. Met minder faalkosten en blije mensen en partijen.

Heleco biedt met haar netwerk passende en effectieve oplossingen.

Over ons
Over ons , Steven Bookelman

+31(0)6 1160 4684

Uw gids en drijvende kracht achter Heleco Steven Bookelmann

Steven Bookelmann: gaat voor projecten zonder verrassingen!

Een soepel verlopend proces, waarin iedereen het gevoel heeft dat hij of zij voldoende kan inbrengen. Mijn technische (TU Delft) en bedrijfskundige achtergrond (TSM) geven mij de basis om de projecten organisatieaspecten aan elkaar te koppelen.

Ik ben altijd bezig met verbeteren en vernieuwen. De inzichten die dat opleveren breng ik dan weer bij jouw projecten en programma’s in.

betrouwbaar voorspelbaar logo, , over ons

Heleco gebruikt ook het merk Betrouwbaar Voorspelbaar voor haar werkzaamheden die gericht zijn op prestatieverbetering in het projectenwerk bij organisaties.

logo se4all, over ons

Heleco gebruikt het merk SE4all voor haar werkmethode om opdrachtgevers te helpen in korte tijd projecten aanbestedingsgereed te krijgen.

Heleco werkt samen in een netwerk met vaste partners:

haever logo, over ons
peer groep, over ons
Louis jurjus, over ons
logo van loenen, over ons